Disclaimer

1. De op deze website getoonde informatie wordt door Seur Interieur en MaatWeb Design met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Seur Interieur en MaatWeb Design aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

2. Seur Interieur en MaatWeb Design aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website van Seur Interieur opgenomen prijzen.

3. Hoewel Seur Interieur en MaatWeb Design alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn Seur Interieur en MaatWeb Design niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

4. Verwijzingen naar sites die niet door MaatWeb Design worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Seur Interieur en MaatWeb Design uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Seur Interieur worden onderhouden wordt afgewezen.